søndag den 10. februar 2013

Træningssamling i Herning

Så er jeg tilbage på 50m banen igen. En god lang pause ser ud til at passe mig fint. Et par træningspas i januar sammen med Jonas Hansen er det blevet til men allerede nu er følelsen af samhørighed og knivskap reaktion lagt over hvad jeg kunne forvente. Jeg kan genkende mange af de refleks punkter som dukker op, og så tage stilling til dem på et split sekundt eller - overveje om de udfordringer som kommer kan vente et par skud inde jeg laver en ændring. Meget overraskende men samtidig giver det en kollosal ro/tryghed i skydestillingen. Skydebanen i Herning er blevet stylet så der nu er det nye Sius Ascor makeringsanlæg.
Ved årsskiftet er de nye regler tråd i kraft og vi skal fremover skyde med decimaler i kvalifikationsskydningen. Lørdag og søndag stod på liggende konkurrence, hvor også den nye regl om 15 minutter prøveskud blev brugt. Selvet skydetiden er belvet reducere til 50 minutter hvilket kan blive en stor udfordring når vi rykker udendørs og vejret bliver blæsende. Lørdag skød jeg 598/48 med en samlet score på 628,2. Til søndagens skydning skiftede jeg over til et ny Tenex lot. De viste sig at være stabilt gode, en score på 600/48 og en total score på 628,8.
Foto:  Lørdag - min 3 serie 106,1 :-) Flere fotos kan ses her

4 kommentarer:

 1. Hi Ken,
  're working hard! .... and see the results!!
  600-48* legendary !!!!!
  bravissimo

  a greeting and a hug from Italy

  Max

  SvarSlet
 2. Thanks Max,

  How is the coffie in Mantua ?

  Best regards, Ken

  SvarSlet
 3. Hej Kenneth -

  Sørme godt skudt uden ret megen træning. ... Jeg er vildt imponeret! Og godt at se at du er kommet i gang med skydningen igen. Hurra!
  Skal vi nu til at kalde dig for "skruestikket" ....??

  Hilsen
  Lars

  SvarSlet
 4. Hej Lars, de par gange jeg har trænet i januar har alle været med forskellinge ændringer som burde "teoretisk" være en hjælp/fordel. Fornemmelsen har været god men skudbillederne har bare været om end ikke piv ringe så været middelmådige. Så er det godt at mine gamle indstillinger er lige til at hoppe over i. Det var meningen at december måned skulle bruges til lidt små træning, men skydebanen i glostrup var under ombygning hele december (nyt ventilationsanlæg).

  SvarSlet