lørdag den 11. juni 2011

2. EM udtagelsesstævne på Vestereng

597 med 3 9,9 :-)

2 kommentarer:

  1. Hej Kenneth -

    Det er meget imponerende. Din teknik må efterhånden være temmelig perfektioneret. Men hvad gør du egentlig for at styrke den mentale side af sagen? Det er klart at erfaringen fra de store stævner vil give megen ro i længden. Har du en fornemmelse af om de "garvede" verdensstjerner benytter sig af avancerede mentaltrænings programmer og har mentale trænere til rådighed?
    Jeg kan desuden huske fra OL Barcelona 92, den sydkoreanske kvinde der vandt luftriffel, hun var i akupunkturbehandling helt frem til et kvarter før finalen.

    Hilsen
    Lars K.

    SvarSlet
  2. Hej Lars, dansk skytte union har fået etableret et samarbejde med Nikolaj Bonde Korsgaard som er sportspsykolog. I en række kurser er vi igang med at få undervisning/diskussioner om alle de ting som skydning udfordrende :-)
    Mental træning har været vel været på banen i mere end 20 år. Og jeg tror at samtlige skytter i en eller anden periode har arbejdet med det mentale. Jeg har ikke set noget til akupunktur. Ligefrem en mental træner til rådighed ? Men noget som er hipt er at flere lande har en massør med til world cups som før og efter træning står klar ! ikke dårligt og bestem noget som vi også burde gøre brug af !

    SvarSlet