tirsdag den 29. november 2011

Bloggen har fået ny PageRank 3 af Google

Så har Google været forbi Bloggen og lavet en ny vurdering af indholdet. Den 13 marts 2010 skrev jeg lidt om at bloggen havde fået PageRank 2 og den måske ville stige i løbet af et par måneder. Det lykkedes selvom det tog lidt længere tid. Først i november måned i år fik blokken PageRank 3.
Hvad betyder PageRank 3? Pagerank vuderingen fra Google kan kort fortalt beskrives som Googles vurdering af bloggens vigtighed. Det har bla. indflydelse på de sider som jeg linker videre til. Links fra sider med høj pagerank vil bla. være med til booste siden der linkes til, så siden vil rykke højere op på søge listerne.

tirsdag den 8. november 2011

Løb, løb og løb

Så skete det, idag lykkedes det mig at passerede 1000 kilometer på landevejen i år. I år er det også lykkedes mig at løbe min første 1/2 marathon, uden de større problemer. Målet er at jeg i 2012 løber mit første marathon.
Ved den seneste fysiske test løb jeg 3000 meter på 13:35 min hvilket er et minut hurtigere end sidste år.
Løberriet har taget til på det sidste, jeg presser mig for anden 2 måned i træk til at løbe 11,5 km hveranden dag.
Skydningen har jeg rykket indendørs og pt. står den på træning 4 x om ugen.
For at får det hele til at passe sammen (arbejde og skyde træning) betyder det at løbetræningen indimellem forgår fra kl. 6.00 til kl. 7.00.

onsdag den 2. november 2011

Something is rotten in the state of Denmark

Som overskriften antyder "something is rotten in the state of Denmark" så kan jeg oplyse at det desværre ikke blev til en forhånds udtagelse på 60 liggende ved OL 2012 i London. Pænt ærgerligt da det ødelægger de projekter jeg havde kørt i stilling mht. planlægning. Nu skal der omprojekteres og jeg skal til at svinge kniven på optimeringsprogrammer som så ikke bliver til noget, da der simpel hen ikke bliver tid til de større eksperimenter. Beskeden til mig er at der senest sker en udtagelse 1 juni, det vil sige først efter de 3 world cups, henholdsvis London, Milano og München. München slutter som bekendt først den 28 Maj, det vil sige at der er knap 2 måneder inden OL – meget flot.
At være den bedst placeret danske skytte på verdensranglisten pt. placeret som nr. 6 er åbenbart ikke godt nok.

Tintin: Enhjørningens hemmelighed har præmier hvilket får mig til at tænke på min ynglings figur Kaptajn Haddock og et par af hans bedste sproglige finurligheder fra de 23 udgivne hæfter på dansk:
abemås, asfaltcowboy, bladanblander, bondebarber, brugtvognsforhandler, burgøjser, bøhtosse, fedthalefår, forbryder,forlorne tæppehandler, fupmager, fæhoved, glatnakke, haleneger, hundehandler, karnevalssørøver, klaptorsk, klodrian, knoldesparker, krikand, krudtugle, krybskytte, kufferttyv, kvajhoved, kvajpande, kvaksalver, kæltring, kødpande, lakaj, landevejsrøver, landkrabbe, lemmedasker, lomme-Moussolini, luksusdyr, lumskebuks, lurendrejer, luskebuks, menneskefjende, modbydelige ogginok, overløber, pantelåner, paphoved, parasit, pirat, pladderabe, prøjser, pølsetysker, sandalslæber, sandloppe, sildeskrog, skamstøtte, skarpretter, skægabe, slapsvans, sleske spytslikker, slubbert, slyngel, snigskytte, snoabe, snydetamp, stikker, stratenrøver, subjekt, tågehorn, udbytter, usselryg, vatnisse, æseløre, og åndsamøbe.
Ovenstående er kun et lille udpluk og hele samlingen kan ses her

Angående andre gode citater, hvem husker så ikke Egon Olsens fra Olsen Banden med:
”Amatører, bidesild, bløddyr, bollefjæs, fedtefyre, feje hunde, fnatmider, fæhoveder, grødbønder, hundehoveder, hængerøve, ignoranter, jammerkommoder, karklud, klamhugger, klodsmajor, narrehatte, pattebørn, pjalt, pjok, pudseklud, skidespræller, skvadderhoveder, skvat, skvatpissere, slapsvans, snotklat, socialdemokrat, sut, tøffeldyr”