tirsdag den 31. maj 2011

World Ranking nr. 20

Så  er der kommet en ny opdatrering af ISSF's World Ranking

søndag den 29. maj 2011

Oops i did it again 600

Det lykkedes Anders Sode at overtale mig til at tage med til Særslev for at skyde de åbne fyns mesterskaber. Det skal han have tak for. Nu havde jeg jo fået indstillet riflen, så det var bare om at komme i gang. Efter 6 prøveskud skiftede jeg til gældende, og efter 55 minutter havde jeg 600/46. Resultatliste.

EM udtagelse i BPI

På en forblæst søndag morgen lykkedes det mig at skyde 597 i Frederica. Vinden var dog rimelig konstant og uden de store udsving. Resultatliste for den første em-udtagelse.

lørdag den 28. maj 2011

Musse Åben 2011 598/43

Idag har jeg testet mit nyr rør/tuner. Røret er ca 5 cm længere end mit tidligere. Under næsten perfekte forhold, (yeps der var lidt småkoldt og konstant skiftende sol lys) skød jeg 598 på pap skiver. Skydningen var ikke problemfri idet det var svært at få et rigitigt klart sigtebilled. Skydeområdet har stået under vand i længere tid og er forsat meget fugtigt. Den kraftige sol gjorde sit til der skete en fordampning fra jorden, hvilket var overraskende tydeligt i kikkereten. I morgen er der EM-udtagelsesskydning i Fredericia (BPI-skytteforening). Resultatliste fra Musse Åben 2011.

onsdag den 11. maj 2011

Eley Tenex ammunition

Efter mit indlæg den 2 maj har jeg fået en del mails hvor der spørges om hvor god min ammunition er?

Måden som jeg altid har testet ammunition på er altid den samme. Testning foregår indendørs, så faktorer som vind og skiftende temperatur og luftfugtighed elimineres.
Selve testningen foregår med hele systemet samlet og monteret i skydebænk, dvs. med vægte, forlænger rør, sigtemidler m.m. Alle skud skydes efter pap, herefter er det nemt at måle diameteren.
Sidste år fandt jeg det nummer som slog min karriere indenfor testskydning. 50 stk. Eley Tenex med en samlet diameter på 12,8 mm skudt på 52 meter. Ammunition med den samling skal man lede længe efter, jeg har tidligere været meget tilfreds hvis jeg kunne finde ammunition der gik 16 mm.
Jeg har stadig nogle 1000 stk. tilbage - som kun skal anvendes til større stævner.
Eley Tenex ammunition 12,8 mm (50 skud på 52 meter).

lørdag den 7. maj 2011

Konkurrence i Halmstad - Sverige 2 x 598

Lørdag morgen bød på fint vejr i det sydlige Sverige. Med en temperatur på 12 grader og svag vind var der lagt op til gode resultater. Jeg skød 598 uden større sved på panden mens Jonas Hansen skød 590 med en 8,9. Anden skydning bød på lidt mere skiftende vind men igen skød jeg 598. Jonas var lidt uheldig med antallet af 9,9'erne og endte på 585. Unge Hansen ser ud til at have fået tæmmet sit nye uhyre af en anschutz med Lilja pibe og Starik tuner, vi skal nok forvente at se meget mere til ham. Resultatlisten.

onsdag den 4. maj 2011

Løb og kondital

Jeg faldt lige over den her side hvor man kan tegne sin løberute op og taste sin tid, og efterfølgende få oplyst sit kondital. Nedenunder har jeg optegnet min sidste løberute og fået oplyst mit konditalt til 52,5 ml/kg/min.
På en anden side kan man få defineret sit kondital, i mit tilfælde svarer et kondital på 52,5 til: Meget Højt :-)
Læs meget mere her:
http://www.motion-online.dk/rutemaaler.htm
http://www.motion-online.dk/konditionstraening/testning/konditalstabel_-_hvad_er_et_godt_kondital%3F/
 

mandag den 2. maj 2011

Walther Cup - Århus / Vestereng 50m

Walther Cup er det første i en række og da landsholdet havde træningssamling i Århus var det naturligt at deltage i stævnet. Jeg skød 597 med det samme lot nummer som jeg vandt DM med i 2010. Ammunitionen er på papiret det bedste, men da jeg ikke har det store antal til rådighed skal der spares. Hidtil har jeg kun skudt med mit "trænings lot" Men til stævnet valgte jeg at anvende mit "gamle lot" for at se om det stadig giver et skudbilled jeg kan være tryg ved. Derfor ryger der også et par æske med til world cup i Fort Benning som begynder om ca. 14 dage. Resultatliste fra Walter Cup.