torsdag den 28. april 2011

Løb og bpm

Jeg har efterhånden fået fod på løberriet. De "lange" løbe turer er forsat det som giver mig mest, desværre har jeg været  nød til at skære de lange ture væk. Efter flere perioder med smerter i knæene er mine løbeture endt på max 11,5 km pr. tur. Men på en god uge kan det jo også blive op til 46 km ialt. Jeg har efterhånden fundet mig en løbe rute som jeg har det godt med. Mit løbe projekt blev søsat omkring starten af juni sidste år og efterhånden er jeg blevet bidt af det. Midt i oktober måned sidste år løb jeg min rute på 1:09:22, svarende til 6 minutter/km. I dag løb jeg samme rute på 1:00:31 svarende til 5:14/km. Udover alle de sundhedsmæssige fordele det giver så er en af sidegevinsterne en lavere hvilepuls. Min hvilepuls lå for 2 år siden på ca. 74 bpm idag har jeg flyttet den ned på 46 bpm. Jeg er bestem ingen løbe haj og det holder hård indimellem men det er bestemt det hele værd. Med tiden kan det være at knæ mm. er blevet hærdet tilpas meget at et 1/2 marathon kan komme på tale.

lørdag den 23. april 2011

Stævne i fredags Ballerup

Fredagens stævne bød på godt vejr fra morgenstunden rimelige temperaturer og svag vind. Jeg skød 597 og må selv tage de 3 9'er på min egen kappe. Jeg skød med den "nye" krog - der er endnu ikke helt på plads. Ved den anden skydning havde jeg byttet krogen ud med den gamle bleiker krog. Ved 12 tiden var det blæst op med vindstød på op til 12 m/s. Jeg skød 596 hvilket jeg egentlig er godt tilfreds med. I morgen er der igen stævne i Ballerup, så skal der testes igen. Resultatlisten.

mandag den 18. april 2011

God træning

Perfekt vejr, vindstille og 16 grader - 600/47 med ny krog :-)

søndag den 17. april 2011

Første udendørs stævne i Danmark

Stævnet i Ballerup begyndte med ensartet svag vind. Jeg skød 597 uden de store problemer. I min anden skydning kl. 12 var vinden taget til og samtidig blevet mere skiftende, 7 m/s og med vindstød op til 13m/s. Det gav en del problemer og jeg endte på 591. Min "nye" krog bliver siddende lidt endnu og skal testes hele ugen inden stævnet på fredag hvor DMI pt. har lovet svag vind :-) Resultatlisten kan ses her.

lørdag den 16. april 2011

Nyt setup

Idag lykkedes det at få monteret den gamle Anschütz krog på mit Bleiker riffel. Igennem årene har jeg skudt med flere forskellige kroge. Krogen er fremstillet i gedint aluminium som kan tåle at få spændt skruerne igen og igen. Tidligere skød jeg kun med den krog, men da Bleikeren ankom tog jeg hele systemet til mig, incl. Bleiker krogen. Jeg skød ialt 50 skud hvoraf jeg havde flere pauser hvor justeringer var nødvendige. Efter 2 timers justeringer var stillingen efterhånde ved at være på plads. Ingen tvivl om at rekyle optagelsen er langt bedre i skulderen men der mangler forsat 10-15 % i følesen sammenlignet med Bleiker setup'et. I morgen er der konkurrence i Ballerup og setup'et skal testes for at se det er noget som jeg skal arbejde videre med eller om det skal skrottes.

torsdag den 14. april 2011

Opdatering af Åbne Stævner i Ballerup

Der er rettet og tilføjet i listen over stævner i Ballerup - se oversigten her.

onsdag den 13. april 2011

mandag den 11. april 2011

5 skud afgivet efter midten

For på nogen måde at retfærdiggøre et slatten resultat på 586, må følgende lige på plads. Et mindre regnvejr havde frem til start gjort i sit for mættet banens vimpler. Samtidig var en springende vind begyndt at gøre sit indtog. Klokken 9 gik starten og fra kl. 9.15 kom solen, og vinden tog yderligere til. Vinden skiftede fint fra højre til venstre i en periode på 5 minutter hvorefter den vendte modsat og sådan stod det på det meste at skydetiden ud. Temperaturmæssigt var det også en kold fornøjelse, 8 grader fra morgenstunden. Jeg vil gætte på jeg fik skudt 5 skud afgivet efter midten, resten er holdt - og det kan ses på resultatet. Skydning i vind er noget af det sværeste og her var det kun Martynov og Uptagrafft der mestrede den kunst. Imorgen går det hjemaf :-)

søndag den 10. april 2011

594.........men videre til i morgen

Vinden var let fra venstre mod hørjre, umiddelbart en let sag. Inde i forberedelsestiden fik jeg lige en reprimande fra en jury medlemmerne, min rem var i kontakt med skæftet. Et mindre irritationsmoment at det lige sker her, da jakken er mere end 10 år gammel og det ikke er sket før. Nå men jeg får møvet ærmet lidt ned og fokus tilbage på skiven. Første gældende skud 9,9 og sådan var det lidt op ad bakke hele vejen. Der manglede lige det sidste og så lidt held. At min nabo så inde i 3 serie banker en 9,9 af i min skive gjorde det heller ikke bedre, han var dog en gentelman og meldte straks ud for sin missære. Mit næste skud var en 9,8......... De sidste 30 var gode, så måske bliver det alligevel sjovt i morgen.

mandag den 4. april 2011

World Cup 2011 Changwon, Korea

Imorgen starter preevent træningen for 60 liggende. På søndagen skydes eliminationen og jeg skal skyde på bane 34 kl. 9.00. Skydbanen er udstyret med 80 sius ascor anlæg. Vejmæssigt ligger temperaturen på ca. 17 grader omkring 13 tiden hvilket er fint. Vindmæssigt er her en del mere at se til end Sydney. Vinden er hårde og skifter retning hvert øjeblik. Ved ankomsten har jeg fået en eller anden maveforgiftning formentlig fra noget mad vi fik i lufthaven i Sydney. Enrico har også være syg. Selv her idag er der periodvis eftervirkninger af kvalme og svimmelhed, men jeg håber at være helt frisk til på søndag.